понедельник, 1 апреля 2024 г.

Інформаційні матеріали до 2 квітня 2024 року

 Раді поділитись своїми ініціативами та надбаннями в рамках проекту “Будуємо майбутнє тут і зараз”, що реалізує ГО “Аутизм. Свідоме батьківство”.

З нагоди Всесвітнього дня інформування про аутизм, який відзначається щорічно 2 квітня, громадська організація "Аутизм. Свідоме батьківство" оголошує про проведення віртуальної виставки робіт молоді з аутизмом, яка розпочне свою роботу у перші дні квітня. Виставка перебуває на завершальному етапі і вже скоро можна буде її передивитись, слідкуйте за анонсами. А з метою підвищення усвідомленості про аутизм та підтримки сімей, які зіштовхуються з цим розладом, ми розробили інформаційний флаєр та банер організації.
Що таке аутизм і чому це важливо? Аутизм - це розвитковий розлад, який впливає на спосіб, яким люди сприймають і взаємодіють зі світом. Це не хвороба, а відмінність в сприйнятті та способі спілкування. Освіта та розуміння аутизму можуть допомогти створити більш інклюзивне та підтримуюче середовище для всіх.
У рамках ініціативи, ми розробили інформаційний флаєр та банер, які містять інформацію про аутизм. В інформаційному флаєрі до 2 квітня за 2024 рік розмістили світлини наших активностей, а також поділились мріями та сподіванням мам підлітків та молоді з аутизмом, про яке майбутнє вони мріють для своїх дітей.
Ми закликаємо всіх долучитися до інформаційної кампанії, поширюючи інформаційні матеріали у соціальних мережах та спілкуватися з іншими про аутизм. Давайте разом працювати над тим, щоб кожна дитина з аутизмом отримала необхідну підтримку та можливість розвитку!
Наші заходи стали можливими завдяки "Проєкту «Криза в Україні: Реагування та відновлення з урахуванням потреб людей з інвалідністю під керівництвом та за координації організацій осіб з інвалідністю (2-га фаза)» реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму інвалідності (EDF) та Християнської місії незрячих (СBM).
#НАІУ
#EDF European Disability Forum
#CBM CBM Christian Blind Mission
#Допомога
ВГО “Національна Асамблея людей з інвалідністю України"
#аутизмсвідомебатьківство

Комментариев нет:

Отправить комментарий